Siirry sisältöön
Yrityspalvelu Plaania / info@plaania.fi

Tilitoimisto Tilikärki -taloushallintopalvelut uusiin osaaviin käsiin

Hyvä yhteistyökumppanimme, Tilitoimisto Tilikärki, Annikki Kärki ja Yrityspalvelu Plaania ovat allekirjoittaneet 12.10.2016 sopimuksen, jolla Tilitoimisto Tilikärjen -taloushallintopalvelut myydään uudelle Yrityspalvelu Plaanialle.

”Tilikärki on etsinyt asiakkailleen kumppania, joka pystyy tarjoamaan asiantuntevat ja entistä monipuolisemmat taloushallinnon palvelut. Yrityspalvelu Plaania on mielestäni paras mahdollinen toimintamme jatkaja. Kiitän asiakkaita ja kumppaneita yhteistyöstä ja toivotan teille sekä Yrityspalvelu Plaanialle menestystä tuleviin vuosiin!” Annikki Kärki kommentoi.

Modernia taloushallinnon palveluita

Asiakkaiden liiketoiminnassa tärkeää on kannattavuus, kassavirta ja kulurakenteen hallitseminen. Asiakkaat saavatkin Plaaniasta perinteisen kirjanpidon lisäksi alan viimeisimmän asiantuntemuksen ja neuvonnan toimintansa tueksi.

Yrityspalvelu Plaania mahdollistaa asiakkailleen yksilöllisesti mitoitetut modernin taloushallinnon palvelut: neuvonnan, sparrauksen ja innostuksen asiakkaan tueksi liiketoiminnan haasteisiin.

“Luotan ja uskon, että asiakkaat ja kumppanit tulevat olemaan meihin tyytyväisiä”, kertoo Hanna Vuorinen Yrityspalvelu Plaanista.

Yrityspalvelu Plaanian palveluksessa jatkavat Annikki Kärki ja Jukka-Pekka Pelttari. Asiakkaita palvellaan 20.10.2016 alkaen Kassantalossa osoitteessa: Puistokatu 2, 38200 Sastamala.
Käynti Marttilankadun puolelta

Tervetuloa kahville sekä tutustumaan uuteen toimistoomme perjantaina 28.10. klo 10-15.

Ollaan yhteydessä!

Yrityspalvelu Plaania
Hanna Vuorinen

Vieritä ylös